Een website is een verzameling van webpagina’s en andere bronnen die toegankelijk zijn via het internet. Het is een online locatie waar individuen, bedrijven, organisaties en andere entiteiten informatie kunnen presenteren, communiceren en delen met gebruikers over de hele wereld.

Een website bestaat uit webpagina’s die worden weergegeven in een webbrowser. Deze pagina’s kunnen verschillende soorten inhoud bevatten, zoals tekst, afbeeldingen, video’s, audio en interactieve elementen. Ze kunnen ook links bevatten naar andere webpagina’s, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren tussen verschillende delen van de website of naar externe bronnen.

Websites worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verstrekken van informatie, het promoten van producten of diensten, het delen van nieuws en artikelen, het bieden van online winkelen, het hosten van blogs of forums, het bieden van educatieve inhoud en nog veel meer. Ze kunnen worden gemaakt door individuen met basiskennis van webdesign, maar ook door professionele webontwikkelaars en ontwerpers.

Om een website te kunnen bezoeken, heeft een gebruiker een internetverbinding en een webbrowser nodig. Door het invoeren van het webadres van de website, ook wel bekend als de URL (Uniform Resource Locator), kan de gebruiker de gewenste website openen en de inhoud ervan bekijken.

Websites

Heeft u een nieuwe website nodig die u gemakkelijk zelf kunt onderhouden?
Wij creëren en ontwerpen WordPress-websites die gemakkelijk vindbaar zijn op zoekmachines en goed werken op computers, smartphones en tablets.

www - Installatie

Allereerst registreren wij uw domeinnaam en webruimte. Vervolgens installeren wij WordPres inclusief alle noodzakelijke plug-ins op uw server.  Tijdens het bouwen van uw website zetten wij een 'tijdelijke' landingspagina online met uw logo en contactgegevens.

www - Briefing

Nadat u uw pakket heeft besteld of akkoord bent gegaan met een offerte op maat, nemen wij telefonisch contact met u op om uw persoonlijke wensen en mogelijkheden door te nemen.

www - Aanleveren

Voordat wij kunnen starten met het bouwen van uw website, vragen wij u om uw logo (in grafisch formaat) en alle teksten en foto's per pagina aan te leveren. Indien u hulp nodig heeft met het schrijven van goede teksten of over onvoldoende foto's beschikt, dan kunnen wij helpen met het vinden van een passende oplossing.

www - Bouwen

In deze fase bouwen wij uw nieuwe WordPress website. Alle pagina's worden gevuld met content (= inhoud) en de website wordt in uw eigen huisstijl doorgevoerd. U kunt de ontwikkeling van deze 'tijdelijke' website volgen met een speciale inlogcode.

www - Opleveren

Nadat eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd ontvangt u van ons de inloggegevens van uw website, waarmee u zelf gemakkelijk uw content kunt aanpassen. Ook maken wij een complete back-up van uw website en zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft.

www - Pakketkeuze

Wij bieden 4 standaard-pakketten aan.
Al deze pakketten zijn van dezelfde kwaliteit en hebben haast dezelfde voorwaarden.
1 pagina (vanaf 399,-),
2-6 pagina's (vanaf 599,-),
7-12 pagina's (vanaf 799,-) of
12-20 pagina's (vanaf 999,-).
Alle prijzen zijn excl.BTW

Bekijk ons offerteformulier.